Rittenregistratie en Track & Trace Systeem  

 

RitAssist in Harmelen

Met het RitAssist-systeem heeft u een volledig sluitende rittenregistratie. Het voorziet u volledig automatisch van een complete kilometerregistratie van uw gehele wagenpark. En omdat het systeem het RRS-keurmerk draagt en daarmee voldoet aan de norm van de Belastingdienst, bent u bovendien gegarandeerd fiscus-proof. De module Track & Trace geeft u de mogelijkheid om al uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin exact de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van bestuurders. Het vormt praktisch en krachtig instrument om zuiniger en veiliger rijden te bevorderen. Het RitAssist-systeem is maandelijks opzegbaar en geeft drie jaar full service garantie op locatie.

 

 

 

Fiscale Rittenregistratie

Een rittenregistratie bijhouden met het RitAssist-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde RitAssist-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

Track & Trace systeem

Met de Track & Trace systeem van het RitAssist-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

Wat kost Ritassist

Kosten: 

Een systeem kost € 235,- gemonteerd of € 310,- met CAN bus koppeling.

Kosten per voertuig € 8,- per maand incl 10 jaar backup

 

Zelf zien hoe het werkt, mail ons voor een test account.

Klik hier en login met de gemailde gegevens of download de app. 

 

Klik bijvoorbeeld op kaart en dan het kenteken.

 

 

Alle prijzen zijn exlusief BTW, en het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Adresgegevens

 

 

De Bedrijfswagen Garage B.V.

Partner van RitAssit in Harmelen

 

Handelsweg 4

3481 MJ Harmelen

Tel: 0348 - 407 709

Fax: 0348 - 407 113

Email : info@bwgarage.nl

Contact