Gratis leenauto

Ook voor wat betreft vervangend vervoer reikt de service van De Bedrijfswagen Garage verder dan die van de meeste collega autobedrijven. De Bedrijfswagen Garage stelt immers een leenauto GRATIS ter beschikking aan haar klanten die daar behoefte aan hebben.


Of u nu komt voor schadeherstel, regulier onderhoud of uit te voeren garantiewerkzaamheden aan uw auto: bij De Bedrijfswagen Garage kunt u altijd GRATIS gebruik maken van een leenauto.
Wij beschikken over een achttal jonge leenauto’s , dit zijn personen en bestelwagens die allen WA-Casco (All-Risk) verzekerd zijn.
De enige kosten die u voor de leenauto betaalt is de verreden brandstof. Praktisch houdt dit in dat u een leenauto met een volle tank brandstof meeneemt en deze ook weer inlevert met een volle tank.

Wij houden u mobiel!
Om niemand teleur te moeten stellen met de mededeling dat er geen leenauto beschikbaar is verdient het aanbeveling om deze leenauto vooraf te reserveren.

In geval van schade aan uw eigen auto is het natuurlijk onmogelijk om van te voren een leenauto te reserveren. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u mobiel te houden gedurende de reparatieperiode van uw beschadigde auto.

Als u met uw beschadigde auto, gezien de ernst en omvang van de schade, niet verder kunt (of mag) rijden zullen wij alles in het werk stellen om u zo snel mogelijk over een GRATIS leenauto te laten beschikken.