Diagnose Technicus met spanning

Functie-omschrijving

Voor De Elektrische Garage zijn wij op zoek naar een diagnose technicus die een stap verder wil.
Wij zijn in 2017 als universeel garage bedrijf als een van de eerste begonnen met De Elektrische Garage.
Daarvoor zijn wij op zoek naar een technicus die zich graag verder wil verdiepen in elektrische auto’s en met onze kennis en externe opleidingen zich nog verder wil verdiepen in dit vakgebied. 

Functie-eisen

Wij zoeken een “ervaren”  man/vrouw met een afgeronde opleiding tot automonteur. APK is een pre maar geen vereiste. Uiteraard worden vakgerichte opleidingen zeer gewaardeerd. Samengevat zoeken we een techneut die plezier heeft in zijn werk.

 

Bedrijfsprofiel

De Elektrische Garage is onderdeel van De Bedrijfswagen Garage. Wij zijn  is een universeel garagebedrijf in Harmelen. Wij doen onderhoud, verkoop en schade van zowel personenauto’s als lichte bedrijfswagens. Wij hebben een klein team dat in is voor een geintje maar technisch op een hoog niveau werkt. Wij beschikken over alle technische middelen om goed onderhoud te kunnen uitvoeren. Wij werken voor alle lease maatschappijen en grotere bedrijven in de regio maar ook voor de particulier. Het wagenpark dat wij onderhouden is gemiddeld 4 jaar oud dus voor een universeel garagebedrijf relatief jong.  

 

Arbeidsvoorwaarden

De Bedrijfswagen Garage bied je in overleg alle mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Uiteraard bieden wij een marktconform salaris. Je stelt in overleg je eigen werkplek en gereedschap samen, maar misschien wel het belangrijkste wij bieden een gezellige werksfeer.

 

Interesse?

Mail je CV en begeleidende brief naar: d.gels@bwgarage.nl of bel voor een afspraak naar 0348-407709 en vraag naar Dennis Gels. Voor een impressie van ons bedrijf: kijk op onze website www.eagarage.nl en www.bwgarage.nl